5 Şubat 2012 Pazar

Underworld: Awakening

     



     Underworld’un son filmi Awakening aylardır sinemaya gitmemiş ve 3D film izlememiş olan bana ilaç gibi geldi. Serinin 3. filmi 2009 yılında vizyona girmişti ve kronolojik sıralama olarak Selene’den öncesini konu alıyordu. 3 Şubatta ülkemizde vizyona giren son filmi ise seride Kate Beckinsale’in başrolünde olduğu 3. film, zira kendisini en son 2006 yılındaki filmde görmüştük.
    



     
     Underworld: Awakening’de iyice karışmış olayların içerisinde buluyoruz kendimizi. Lycanlar iyce kontrolden çıkıyor artık bu filmde ve vampirlerle ciddi bir çatışma içerisindeler.  Selene’in bile başetmekte zorlandığı, genetiğiyle oynanmış Lycan türü ile tanışıyoruz. Film boyunca gözler Michael’ı aradı ancak onun hikayesini daha sonra öğreneceğiz. Onun yerine çok daha yeni bir üye katılıyor aileye.
     Hikaye olarak gelecek son iki filme yönelik bir geçiş filmi niteliğinde ancak efektleriyle ve aksiyonuyla açığını kapatıyor, üç boyutlu yönü de tatmin edici, insanı yerinden hoplatan sahneleri çok hoş olmuş özellikle.
     Serinin dört filmi olmasına rağmen ülkemizde, hatta dünyada da bugüne kadar fazla ses getiremedi şimdiye dek Underworld. Fantastik filmlerden ve vampir ile kurtadamlardan hoşlanıyor ve Twilight’tan hazzetmiyorsanız bu film tam size göre. 

Ve bu kadın 42 yaşına rağmen hala çok güzel.

0 yorum:

Yorum Gönder